Sein voller Körper und sein komplexer, langer Nachhall machen diesen Piekfeinen Single Malt zu einem ganz besonderen Whisky-Genuss. Hergestellt aus regionalem Gerstenmalz, ganz frei von rauchigen Noten, wird er in unserer Brennerei nach dem Pot-Still-Verfahren auf kleinen Kupferbrennlasen doppelt destilliert. Nach seiner Reifung in unterschiedlichen Fässern kommen zum Finishing Portweinfässer aus Portugal zum Einsatz.
Eine besondere Rarität ist unser 8-Jähriger Van Loon - Portwine Finish. Er ist eine Single Cask-Abfüllung besonderer Güte.
- In the nose, this single malt impresses with aromas of plums and dark chocolate, a subtle marzipan note, and a hint of oak and herbs. On the palate, notes of nuts, plum, sour cherry, and port wine can be tasted - soft and round with a slightly caramelized sweetness. The finish is warm, long, and fruity.
![Salted Caramel Whisky Sour](https://piekfeinebraende.de/media/image/product/3049/xs/salted-caramel-whisky-sour.jpg)
A creamy sour that melts in your mouth like a praline!
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![Van Loon Imperial](https://piekfeinebraende.de/media/image/product/3045/xs/van-loon-imperial.jpg)
Whisky Sour with a difference.
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![Van Loon Manhattan](https://piekfeinebraende.de/media/image/product/3056/xs/van-loon-manhattan.jpg)
Are you looking for a real all-rounder? With the Manhatten you are always right.
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![Van Loon Whisky Sour](https://piekfeinebraende.de/media/image/product/3046/xs/van-loon-whisky-sour.jpg)
Whisky Sour should not be missing at any cocktail party - here's the recipe to the classic.
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