Description
What a heavenly combination! The creamy caramel meets a pinch of sea salt and creates a true taste explosion. Because what may sound like a mistake at first, is actually a poem for the palate. It's not for nothing that sea salt is increasingly being used in ice cream, chocolate, toffees and cookies. As an alcohol base, our own single malt whisky "Van Loon" gives this delicious caramel liqueur its complexity and makes it melt on the tongue like a praline.
#custom.mas-detail-sensorik#
- Der voluminöse, seidenweiche Körper mit Buttergebäck, Vanille, Whisky-Noten und leicht salzigem Karamellteppich lässt in der Nase schon vermuten, was unser Karamell-Likör verspricht: Nämlich seinen himmlischen Geschmack nach Toffee, Butterscotch, Karamell, Vanille und Whisky.
#custom.mas-detail-herstellung#
In unserer Brennerei wird mit Meersalz versetztes Wasser mit unserem Single Malt Whisky verschnitten. Mit Karamell-Aromen und Zucker versetzt entsteht daraus dieser besondere Whisky-Likör.